Sólbjørg stormer ind i Folketinget med Liberal Alliance

Politikeren mener, at befolkningens valg er det rette med den situation, landet står i netop nu

Der var høj vinglasføring ved Liberal Alliances valgfest på Fusion i Aalborg - her er det spidskandidat Sólbjørg Jakobsen, der fejrer, at hun med stor sandsynlighed kommer i Folketinget.  <i>Foto: Bente Poder</i>

Der var høj vinglasføring ved Liberal Alliances valgfest på Fusion i Aalborg - her er det spidskandidat Sólbjørg Jakobsen, der fejrer, at hun med stor sandsynlighed kommer i Folketinget.  Foto: Bente Poder

NORDJYLLAND:Det er svært at få armene ned over den første exitpoll, hvis man er folketingskandidat for Liberal Alliance. 

Partiet står til en markant fremgang, som sikrer Liberal Alliance 16 mandater i Folketinget. Det er 12 mandater mere end ved seneste folketingsvalg. 

Sólbjørg Jakobsen er folketingskandidat for Liberal Alliance, og ifølge exitpollen har hun kurs mod Folketinget sammen med 15 andre partifæller.  

- Det er stadigvæk blot exitpolls, vi har ikke det endelige resultat endnu. Men vi er meget glade for at se exitpollen, sagde Sólbjørg Jakobsen fra Liberal Alliance midt på aftenen tirsdag. 

Hun fortæller, at man i Liberal Alliance havde håbet, at det kunne komme så vidt, men det var langt fra et potentielt resultat, som hun og partifællerne forventede. 

Med en rødglødende telefon og et TV-hold foran sig har hun kun kort tid til at formulere sit svar på, hvorfor partiet står til at få så stor en fremgang. 

- Folk er jo ikke dumme. De kender situationen, som Danmark står i, siger Sólbjørg Jakobsen om partiets fremgang. 

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.