Politikere skal tale nedrivning af center

Nedrivning eller ikke - udvalget for miljø og teknik vil se på bygningerne før en beslutning om deres fremtid

Politikerne vil se på Rønhede Centret før en eventuel beslutning om nedrivning. Arkivfoto: Peter Mørk

Politikerne vil se på Rønhede Centret før en eventuel beslutning om nedrivning. Arkivfoto: Peter Mørk

BEDSTED:En beslutning om nedrivning fulgt af en offentlig licitation på arbejdet med at rive bygningerne ned indenfor en anlægsbevilling på en halv million kroner.

Sådan er et af to scenarier om fremtiden for det nu lukkede Rønhedecenter i Bedsted. Bygningen har været ubeboet siden nytår, den er tømt for inventar og har siden 1. februar været helt lukket ned.

Et andet scenarie er, at der politisk træffes beslutning om, at bygningerne ikke skal fjernes, men eventuelt stilles til rådighed for andre formål. Den mulighed har været vendt lokalt.

Kommunens udvalg for miljø og teknik, UMT, behandlede spørgsmålet om fremtiden for den tidligere plejehjemsbygning på denne uges møde - uden der blev truffet en beslutning for eller imod nedrivning.

- Udvalget er enig i, at bygningen skal besigtiges, inden vi træffer en beslutning om dens fremtid - også i lyset af, at der lokalt har været tilkendegivelser om andre muligheder for bygningen end nedrivning, siger udvalgsformand Henning Holm (S).

Afdelingschef Børge Nygaard, teknisk forvaltning, fortæller at spørgsmålet om bygningens fremtid kommer op nu blandt andet for at få klarhed over den politiske holdning til en eventuel nedrivning.

- Træffes der politisk beslutning om, at bygningen skal nedrives, er der intet grundlag for at arbejde videre med andre muligheder, siger Børge Nygaard.

Da byrådet i april sidste år behandlede sagen om lukning af Rønhedecentret, indgik en indstilling om nedrivning af bygningen i 2013 som en del af sagen.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.