Politikere vil have en forklaring af PM

Ældreomsorgsudvalget inviterer boligforening til møde om flytning af ældre.

Arkivfoto: Henrik Louis

Arkivfoto: Henrik Louis

BRØNDERSLEV:Ældreomsorgsudvalget vil have en forklaring fra Boligforeningen PM om fraflytningen fra det tidligere plejehjem i Tygelsgade.

En svigerdatter til en af beboerne i Tygelsgadecentret fortalte i NORDJYSKE Stiftstidende for et par uger siden, hvordan hendes svigermor blev flyttet til det nye plejehjem Støberiet uden at blive indkaldt til fraflyttersyn.

Boligforeningen PM, der ejer Tygelsgadecentret og stod for udlejningen af den enkelte ældrebolig, holdt ikke fraflyttersyn med nogen af beboerne, da de blev flyttet til Støberiet. Til gengæld trak de 7000 kr. fra alle beboernes indskud.

Det skete efter aftale med Brønderslev Kommune, forklarede Boligforeningen PM, mens Brønderslev Kommune afviste, at der var lavet en sådan aftale.

Politikerne i ældreomsorgsudvalget vil nu have boligforeningen ind til en drøftelse, oplyser udvalgets formand, Gitte Krogh (V).

- Vi forstår ikke, hvorfor indskuddene er så forskellige i de forskellige typer af boliger. Og hvorfor skal man betale til renovering af lejemålene i Tygelsgade, men når man flytter ud af Støberiet skal man ikke? Hvorfor skal man overhovedet betale til renovering, når flytningen er tvunget, spørger Gitte Krogh.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.


Breaking
Nordjyllands Politi lukker rockerklubhus i Nørresundby midlertidigt
Luk