Politisk glæde over 11 kortfilm

Byrådet i Frederikshavn Kommune vedtog en ny udviklingsstrategi, hvor 11 kortfilm er i fokus

Via kommunens hjemmeside kan man klikke sig ind på 11 kortfilm. Filmene sætter fokus på udviklingen i Frederikshavn Kommune. Foto: Peter Broen <i>Peter Broen</i>

Via kommunens hjemmeside kan man klikke sig ind på 11 kortfilm. Filmene sætter fokus på udviklingen i Frederikshavn Kommune. Foto: Peter Broen Peter Broen

FREDERIKSHAVN:Det var en flok glade og stolte byrådspolitikere, der onsdag aften vedtog en ny udviklingsstrategi for Frederikshavn Kommune.

Strategien består af 11 film som nærmere beskriver kommunens såkaldte vækstspor og fokusområder.

Vækstsporene - Det Maritime, Fødevarer, Oplevelser og Energi - viser i hvilken retning, Frederikshavn Kommune skal gå, når det handler om tjene penge og udvikle sig.

På filmene medvirker 11 repræsentanter for byrådet, virksomheder og organisationer, der hver i sær fortæller om kommunens udvikling samt om udfordringer og potentiale.

- Sjovt og nytænkende

Birgit Hansen (S) var en af de politikere, der benyttede byrådsmødet til at rose Frederikshavn Kommune.

- Det er sjovt og nytænkende med de film. Nu skal vi bare passe på, at det hele ikke drukner i ord. Vi skal være faste i kødet, holde fast i de gode intentioner og være konkrete, sagde Birgit Hansen.

Den nye udviklingsstrategi skal gøre udviklingen af samfundet vedkommende for borgere og erhvervsliv.

Det talte ord og ansigter på

- Udviklingsstrategien skal give folk lyst til at deltage i debatten om, hvordan vi gerne vil have vores lokalsamfund skal udvikle sig. Det talte ord bliver nærværende på film. Jeg tror, at ord, der får ansigt på, gør indtryk og inspirerer på en helt anden måde end det skrevne ord, siger formanden for plan- og miljøudvalget John Christensen (V).

Udviklingsstrategien er i offentlig høring i perioden fra 8. april til 2. juni, hvor alle er velkomne til at komme med bemærkninger og ideer til strategien.

Filmene er tilgængelige på Frederikshavn Kommunes hjemmeside.
Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.