Politisk moral på Borgen

Satirisk komedie i Aalborg Kongres og Kulturcenter onsdag

Flemming Jensen og Gordon Kennedy er to af de bærende kræfter i komedien
EMNER 30. september 2013 20:01

AALBORG: Den satiriske komedie Javel, Hr. Minister tager publikum igennem en stor nutidig demokratisk krise i en weekend på Marienborg. Komedien, der spiller i Aalborg Kongres & Kultur Center onsdag 2. oktober, er skabt på baggrund af den britiske klassiske TV-serie af samme navn og er omskrevet til dansk af skuespilleren Flemming Jensen, som også spiller statsministeren i stykket.

Flemming Jensen, Jacob Morild, Gordon Kennedy, Özlem Saglanmak og Donald Andersen er de bærende kræfter i Flemming Jensens version af den populære tv-serie Javel, Hr. Minister.

Sammen med disse personligheder bliver publikum ført igennem en højst nutidig demokratisk krise i en weekend på Marienborg. Her sidder alle i klemme mellem kokkens dimsum’er, konferencen i Bella Centeret, bestyrelsen for Saxo Bank, en prostitueret i helikopter, euroen og de fire EU-forbehold.

Det ene dilemma opstår efter det andet.

Hvordan kan man vaske sine politiske hænder, skaffe en prostitueret mindreårig til sheiken, sikrer milliarderne og samtidig holde sig selv ud som ordentligt menneske?

Det er ikke let når alle i huset har deres egne dagsordener.

De dygtige skuespillere er garanti for et godt grin og humor på højt plan, når de gæster Europahallen.

chat_bubble Kommentarer keyboard_arrow_down

Log ind for at kommentere.
Henter artikler...
Nyheder udvalgt til dig
Henter artikler...

Nordjyske Plus

Henter artikler...