Lokalpolitik

Politisk veteran i sadlen for Venstre

60-årige Tommy Thomsen sad i Sæby Byråd i tre perioder for Liste T - nu stiller han op for Venstre

Tommy Thomsen - springer på cyklen og er klar til at kæmpe for et godt valg til Venstre. Arkivfoto: Peter Broen

Tommy Thomsen - springer på cyklen og er klar til at kæmpe for et godt valg til Venstre. Arkivfoto: Peter Broen

SÆBY:Tommy Thomsen, halinspektør i Sæby Fritidscenter og tidligere byrådsmedlem i Sæby, trækker igen i den politiske trikot, denne gang for Venstre.

Tommy Thomsen sad i Sæby Byråd i de sidste 13 år, indtil kommunesammenlægningen i 2007, hvor han repræsenterede kommunelisten, Liste T, men tilbage i midten af 80’erne var den nu 60-årige halinspektør aktiv i Venstre.

- Jeg var halinspektør i Ålbæk og stillede op for Venstre i 1985, og fire år efter, da vi var flyttet til Sæby stillede jeg også op for Venstre, fortæller Tommy Thomsen, der efterfølgende repræsenterede Liste T i tre perioder.

Kultur og fritid

Tommy Thomsen sad blandt andet i økonomiudvalget og var gruppeformand for kommunelisten, der havde stor politisk indflydelse i Sæby Kommune, ikke mindst i begyndelsen af 90’erne, hvor Hans Krarup Olesen var borgmester.

Tommy Thomsen har alle årene arbejdet med især kultur- og fritidsområdet og var i flere år formand for turismesamarbejdet Toppen af Danmark.

I dag er han formand for Sæby Svømmebad og den lokale cykelklub og ivrig motionscyklist.

- Jeg føler, jeg har tid og overskud til at være med igen. Jeg vil selvfølgelig gerne selv vælges, men i første omgang handler det om at sikre Venstre et godt valg og vriste Venstre fri af SF. Kan vi beholde regeringsmagten med lidt mere beslægtede partier, er meget nået. Udefra ser det lidt broget ud, siger Tommy Thomsen.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.