Poptøs tilbage i X Factor

Sangerinden Cheryl Cole vender tilbage til dommerbordet i den engelske udgave af X Factor.

Det kommer til at ligne gamle dage, når den engelske udgave af X Factor igen løber hen over de britiske tv-skærme dette efterår.

For ikke nok med, at manden bag konceptet, Simon Cowell, for en måneds tid siden annoncerede sin tilbagevenden til den engelske populære sangkonkurrence - nu har også den tidligere Girls Aloud-sangerinde og tidligere X Factor-dommer Cheryl Cole meldt sin retur til programmet.

Det bekræfter ITV over for BBC News.

Sangerinden selv var heller ikke sen til at offentliggøre de glædelige nyheder om dommertjansen.

- Gæt hvad! Jeg er tilbage, skrev sangerinden på sin Instagram, fulgt af et billede af sangerinden med hænderne om halsen på meddommer Simon Cowell.

X Factor-skaberen er begejstret for Coles tilbagevenden til programmet, siger han til BBC News.

- Sidste gang vi arbejdede sammen i England var fantastisk, og vi fik produceret nogle meget succesfulde kunstnere. Så planen er selvfølgelig at gøre det igen, siger Simon Cowell.

Ifølge avisen The Mirror bliver Cole godt belønnet for tjansen som dommer i sangkonkurrencen. Sangerinden, som også i en kort overgang har fungeret som dommer i den amerikanske udgave af X Factor, får nemlig intet mindre end 1,5 millioner engelske pund for opgaven. Det svarer til omkring 13 millioner danske kroner.

Det forventes, at Cheryl Cole kommer med en officiel udmelding om dommertjansen ved et pressemøde i London tirsdag.

Newspaq

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.