Detailhandel

Post Danmark bryder med købmand

Øjeblikkelig opsigelse begrundes med uregelmæssigheder

Borgerne i Langholt må nu vinke farvel til deres egen postbutik i byen, for nu skal de fremover klare deres postærinder i Vodskov Postbutik. Arkivfoto: Jens Morten

Borgerne i Langholt må nu vinke farvel til deres egen postbutik i byen, for nu skal de fremover klare deres postærinder i Vodskov Postbutik. Arkivfoto: Jens Morten

VODSKOV:Post Danmark har med omgående virkning lukket og slukket for postbutikken i Langholt ved Vodskov, der indtil dags dato havde til huse i købmandsbutikken Spar Langholt.

Post Danmark har opsagt samarbejdet med den 51-årige købmand Henrik Albrechtsen på grund af uregelmæssigheder.

Etaten skriver bl.a. følgende i en pressemeddelelse:

- Vi er naturligvis kede af, at postbutikken må lukke. Men vi har desværre oplevet uregelmæssigheder i samarbejdet, og på den baggrund har det været nødvendigt at lukke postbutikken, siger Gordon Dalsgaard, kundechef i Post Danmark. Citat slut.

Et afsluttet kapitel

Gordon Dalsgaard understreger over for NORDJYSKE, at man ikke skal forstå eller tolke formuleringen ”uregelmæssigheder” som om, at der skulle være foregået noget som helst strafbart eller kriminelt for den sags skyld.

- Det er kort og godt et anliggende mellem købmanden og os, anfører kundechefen og tilføjer, at han dermed betragter sagen som et afsluttet kapitel.

Købmand Henrik Albrechtsen, der har været med til at drive butikken på Horsensvej 22 i over 20 år, har følgende kommentarer til sagen:

- Post Danmark har afbrudt samarbejdet med mig, fordi vi har en alt for lille omsætning. Vi har igennem årenes løb fået færre og færre indbetalinger, og det skyldes jo nok primært, at kunderne klarer den slags forretninger via net-bank.

Gordon Dalsgaard oplyser, at Langholt-borgerne i fremtiden skal hente deres anmeldte pakker og breve og klare deres postærinder i Vodskov Postbutik hos SuperBrugsen på Vodskovvej 17.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.