Præsidenten fra Tversted

Flemming E. Nielsen er præsident for landets største kørestævne

Skorstensfejer Flemming E. Nielsen - står i spidsen for landets største kørestævne. Privatfoto

Skorstensfejer Flemming E. Nielsen - står i spidsen for landets største kørestævne. Privatfoto

TRY:Den 54 års skorstensfejer Flemming E. Nielsen fra Tversted er præsident for Nordisk Mesterskab i kørsel med hest og vogn, der med 90 deltager er det største kørestævne, der nogensinde er holdt i Danmark.

Flemming E. Nielsen er, udover at være præsident, også formand for den arrangerende klub Vendsyssel Køreforening. Han har gennem de snart 10 år som formand været med til at præge køresporten ikke blot lokalt, men også på nationalt niveau i en retning så køre sporten er blevet mere bruger venligt på alle niveauer og føre Vendsyssel Køreforening frem til det den er i dag.

Flemming E. Nielsen har flere gange udtalt, at det ikke er ham, som er skyld i at køresporten er blevet til det den er i dag her i Vendsyssel. Men den bestyrelse og de mange udvalg som er i foreningen der gør det. Der bliver lavet et kæmpe stykke arbejde i de forskellige udvalg, så uden dem var Flemming og Vendsyssel Køreforening ingenting.

Flemming E. Nielsen er også selv en habil kusk og kører konkurrence kørsel på landstævne niveau og satser på at komme med til de Danske Mesterskaber i 2014, men skal ikke deltage ved de Nordisk Mesterskaber.

Vendsyssel køreforening er blevet tildelt at afholde Nordisk Mesterskab i kørsel med hest og vogn fra 10. til 14. juli på Vendsyssel Kørecenter, Vester Hassingvej 37-39 ved Dronninglund.

Vendsyssel Køreforening er Danmarks mest aktive køreforening inden for alle former for kørsel, som spænder lige fra junior og bredde/motionskuske og til topelite kuske, som er med ved de store mesterskaber som VM, EM, NM og Dansk mesterskaber.

Vendsyssel Køreforening har, over de seneste 10 år, opbygget et kørecenter på den gamle firelænget gård ”Holtegaard” til at være et af de største forenings ejet kørecenter i Europa. Her er anlagt et permanent konkurrence område på godt 45.000 kvadratmeter med tre dressurbaner og otte marathon-forhindringer og til de store stævner som NM bliver der lejet/forpagtet arealer ind så stævne området bliver på over 120.000 kvadratmeter. De mange ekstra kvadrAtmeter skal bl.a. bruges til stalde til ca. 150 heste og til camping til de mange personer som er med, samt parkering. Der er tilmeldt 90 deltager, så det bliver og er det største kørestævne, der nogensinde er afholdt i Danmark.

Lørdag aften er der fælles grillfest for ca. 350 personer

De otte maraton forhindringer bliver sponseret af forskellige firmaer og har man valgt at være forhindring-sponser, er der mulighed for at give medarbejdere og samarbejdspartnere en helt speciel oplevelse ved at invitere dem til at overvære stævnet i et VIP-telt på ca. 50 kvadratmeter opstillet til lejligheden, ved den forhindring man har sponseret. I teltet må man servicere de vip gæster, der er indbudt. Den her måde er en lidt anderledes måde at markedsføre sit firma på.

Som en VIP-gæst ved sidste DM sagde: - Jeg har været inviteret til fodbold i Barcelona og i den kongelige opera, men jeg har aldrig før prøvet at være til et kørestævne.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.


Forsiden