Pris til svineproducent fra Dybvad

Torben Farum vandt den landsdækkende dyst PattegriseLIV

1
Galleri - Tryk og se alle billederne.

Galleri - Tryk og se alle billederne.

DYBVAD:Onsdag formiddag blev de ansatte hos svineproducent Torben Farum overrasket med brunch og nyheden om, at de havde vundet den såkaldte grønne pointtrøje i den landsdækkende dyst PattegriseLIV, og det er holdets anden pris i dysten på blot tre måneder.

Det var Chefkonsulent i LandboNord SvineRådgivning, Merete L. Andersen, som endnu en gang kom forbi og lykønskede med det flotte resultat i den landsdækkende dyst PattegriseLIV, som SEGES står bag. Den grønne pointtrøje gives til den besætning, som sammenlignet med tallene fra et år siden, har rykket sig mest. Og blandt de 30 deltagende besætninger, er det altså holdet fra Dybvad, som har taget føringen.

- Jeg er lidt overrasket over, at I kommer her igen. Godt nok har vi gode resultater, men jeg havde ikke forventet, at de var så gode. En af de ting, som vi lægger vægt på her, er en hurtig indsats, hvis der er et problem i besætningen. Vi forsøger hurtigt at finde en løsning, så vi lader det ikke bare vente til næste dag, fortæller leder af farestalden Victoriia Miahchenko.

Det er ikke første gang, at Victoriia Miahchenko og kollegaerne topper listen i konkurrencen. I august blev det til en førsteplads i at nedbringe totaldødeligheden hos pattegrisene. De to priser har givet svineproducent Torben Farum blod på tanden.

- Det er jo fantastisk. Det kommer lidt bag på mig, at vi har rykket os meget det seneste års tid, hvor vi har skiftet ud blandt medarbejderne. Men det, at vi hele tiden bliver målt og vejet, gør, at vi måske løber lidt stærkere. PattegriseLIV er en god måde at sætte fokus på vores arbejde, så vi undgår altid at gøre det samme, som vi gjorde i går, siger Torben Farum.

Sammen med det synlige bevis i glas og ramme, havde chefkonsulent i LandboNord SvineRådgivning, Merete L. Andersen, også brunch med til vinderne. Og det er måske ikke sidste gang, at hun kommer forbi med overraskelser i ærmet.

- Vi kan se, at det gør en forskel hos de besætninger, hvor der bliver gået systematisk til værks. Fra LandboNords område deltager der i øjeblikket syv bedrifter i PattegriseLIV, og selvom de ikke alle kan ligge nummer 1, så har de hver især formået at forbedre flere af deres tal, siger Merete L. Andersen.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.


Breaking
Aalborg Kommune ransaget af politiet
Luk