Private kroner skal hente events til byen

Private sponsorkroner skal være med til at sikre, at Aalborg fortsat kan hive events til byen

Aalborg Kommune vil nu forsøge at skaffe private sponsorer til at hente events til byen.   Arkivfoto <i>Pressefotograf Henrik Bo</i>

Aalborg Kommune vil nu forsøge at skaffe private sponsorer til at hente events til byen. Arkivfoto Pressefotograf Henrik Bo

AALBORG:Det er dyrt, og man er i hård konkurrence, når de store events skal hives hjem.

Aalborg Events under Aalborg Kommune forsøger nu en strategi for at kunne være med i konkurrencen om store events både nationalt og internationalt.

Der skal simpelthen skaffes flere penge til kampen om arrangementerne, og de penge vil Aalborg Events forsøge at skaffe ved at indgå eventsponsoraftaler med private virksomheder og andre potentielle sponsorer.

Aalborg Events arbejder med tre forskellige sponsorater til henholdsvis 25.000 kr., 50.000 kr. og 100.000 kr. I forvejen har Aalborg Events arbejdet med sponsorater, men det har kun været i forbindelse med rigtig store arrangementer som The Tall Ships Race, hvor der er indgået specifikke sponsorater.

Virksomheden får til gengæld for en pose penge til at skaffe flere events til byen bl.a. synlighed i forbindelse med arrangementerne og billetter til ansatte og forretningsforbindelser. Hvor mange penge, som man forventer at kunne få ud af den nye strategi, ved man dog ikke endnu.

- Det ved vi ikke endnu, men det er noget, som vi vil gå i gang med, siger borgmester Henning G. Jensen (S)

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.