Prof-indsats i kontrastkamp

Piraterne gik fra fyldt Gigantium og topkamp til tom hal i Hvidovre og bundhold

Cheftrøner Martin Karlsson og assistenttræner Ronny Larsen tog en rolig aften i Hvidovre. Foto Michael Koch

Cheftrøner Martin Karlsson og assistenttræner Ronny Larsen tog en rolig aften i Hvidovre. Foto Michael Koch

HVIDOVRE:Der var ikke den store forskel på top og bund rent visuelt, da Aalborg Pirates sent lørdag aften tog førstepladsen i AL Bank-Ligaen tilbage fra Frederikshavn White Hawks med en 3-1-sejr i Frihedens Idrætscenter i Hvidovre over Copenhagen Hockey.

- Det var ikke det vilde fra vores side. Det var en sejr, og det var det, vi kom efter. De tre point var alt der betød noget, siger assistenttræner Ronny Larsen fra Pirates.

Aalborg Pirates spillede topkamp foran 4.500 tilskuere mod SønderjyskE så sent som fredag aften. Opgøret i den folkeforladte ishal i Hvidovre et døgn senere var som at komme til en anden verden.

- De sagde godt nok, at der var 700 tilskuere, men der var altså ikke et øje her. Maksimalt 150. Så det var en stor mental kontrast for spillerne pludselig at skulle omstille sig til at spille her mod et bundhold, der har 40 point mindre end os, mener Ronny Larsen.

Nikolaj Nørbak vogtede pirat-målet for første gang i sæsonen. Han stod fint, men måtte opgive drømmen om et shutout, da Copenhagen reducerede til slutresultatet 3-1 14 sekunder før tid.

- Det mål kan han nu kun bebrejde sig selv. Det var et langskud, han fejlbedømte. Ellers stod Nikolaj fint i en kamp, hvor vi afgjorde det hele ved at spille stærkt i anden periode, siger Ronny Larsen, der satte plusser ud for Kasper Degn, Mads Møller, Mathias Christensen og Sebastian Ehlers efter en aften, hvor de største stjerner på holdet tog en halvvejs friaften.

Shane Sims blev efterladt i Aalborg med en skadet finger. Lasse Jul Korsgaard og Bjarke Møller er også fortsat indisponible. Bjarke Møllers hjernerystelse holder ham efter alt at dømme også ude af lokalopgøret mod Frederikshavn White Hawks d. 28. december i Gigantium Isarena. Det er en kamp, hvor førstepladsen bliver sat på spil.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.


Forsiden