Profil tabt for White Hawks

Høgene mister vigtig back til svensk ishockey

Mads Larsen med nummer 41 er tabt for Frederikshavn White Hawks. Foto: Michael Bygballe <i>Michael Bygballe</i>

Mads Larsen med nummer 41 er tabt for Frederikshavn White Hawks. Foto: Michael Bygballe Michael Bygballe

VOJENS:Frederikshavn White Hawks kårede før fredagens første bronzekamp Mads Larsen som årets unge spiller. Søndag kunne den unge back så afsløre, at den første sæson hos DM-bronzevinderne også bliver den sidste, selvom han har kontrakt for næste sæson i Frederikshavn.

Til NORDJYSKE fortæller Mads Larsen, at han har valgt at udnytte en klausul i kontrakten, der tillader ham at skifte i tilfælde af tilbud fra udlandet, og det er netop, hvad der er kommet.

- Jeg fortsætter ikke i White Hawks, siger Mads Larsen og afslører, at fremtiden ligger i Sverige.

- Jeg skifter til den klub, som jeg egentlig kom fra, inden jeg skiftede til Frederikshavn, Malmø Pantern, oplyser Mads Larsen.

Mads Larsen fik før sidste sæson en try-out kontrakt i Malmø Pantern, efter at have spillet de tre foregående sæsoner i Malmö-storebroren Redhawks. Opholdet i Pantern blev dog spoleret af en skade, hvorfor Larsen i stedet vendte hjem til Danmark og Frederikshavn. Nu vender han tilbage til vante omgivelser i Sverige.

- De kender mig, og jeg har været der før. Vi har ikke snakket så meget videre end det om, hvad min rolle bliver der. Den snak kommer nu her.

- Jeg ser frem til det og glæder mig rigtig meget. Jeg kender mange af holdkammeraterne. Jeg var jo tre år i Malmø, og kender en masse fede personer der, og det er ikke så langt fra Danmark, så det er helt perfekt, siger en glad Mads Larsen, der således fik en god afsked med Frederikshavn, da han var med til at sikre bronzemedaljerne efter en flot kamp i Vojens.

Mads Larsen nåede 47 kampe for høgene. Her blev det til ni mål og 16 assists.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.