Protester gav pote

Protesterende ved Lilleåen trak sig sejrrigt ud af opgør om vindmøller

1
Galleri - Tryk og se alle billederne.

Galleri - Tryk og se alle billederne.

AARS:Yes, vi vandt!!!!

Der var jubelråb, store gruppekrammere og lykønskninger i lange baner blandt en række beboere omkring Lilleådalen, efter et stort flertal i byrådet i går sidst på eftermiddagen slog fast, at der ikke skal opstilles en eneste vindmølle i det naturskønne område udenfor fra Gedsted.

Knap halvanden time tog det byrådspolitikerne i byrådssalen på rådhuset i Aars at få sig snakket færdige omkring sagen, selvom det hurtigt stod klart, at der var et endog meget stort flertal for at droppe de omdiskuterede planer omkring placering af ni kæmpemøller i området.

Flertallet bestod af Socialdemokratiet, SF, de radikale, Dansk Folkeparti, og hovedparten af de konservative, mens Venstre talte for 3-5 vindmøller i området.

Omkring en snes protesterende borgere fra området omkring Lilleåen var mødt op til byrådsmødet, og så snart politikerne havde trykket på afstemningsknapperne, hastede de ud i forgangen på rådhuset, hvor sejren blev fejret højlydt.

- Vi er bare så glade og taknemmelige for, at fornuften sejrede. Det er dejligt at kunne konstatere, at flertallet valgte at prioritere hensynet til mennesker over hensynet til penge. Nu kan vi alle omkring Lilleådalen komme videre med vores liv og hverdag. Det er en stor lettelse, lød det fra Helle Lyngby, der sammen med sin mand Morten er med i en protest-gruppe, som har tæppebombet politikerne forud for byrådsmødet.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.