Prrrruuuuha - folk tog det køligt i varmen - og markedet sætter rekord

Hjallerup Marked havde forrygende vejr, masser af gæster og var meget roligt

5
Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne.

Galleri - Tryk og se alle billederne.

HJALLERUP:Et sommervarmt Hjallerup Marked sætter ny rekord i omsætning. Årets overskud, som skal uddeles til byens foreningsliv, ventes at lande på 3,5 millioner kroner. Det er det bedste nogensinde for et Hjallerup Marked over tre dage:

- Alting har virkelig flasket sig. Det er helt fantastisk, siger formand for Hjallerup Marked, Keld Nielsen.

Video: Flot vejr og rekord

Der var tvivl, om der overhovedet kom heste til årets marked på grund af frygt for hesteherpes. Myndighederne endte med at give lov, så blandt andet et stort ridestævne kunne gennemføres.

- Vi trak beslutningen til allersidst. Heldigvis fik vi lov. Det er vi glade for. Hestene er meget vigtige for markedet, siger Keld Nielsen.

Politi: Roligt marked

Markedet har været særdeles roligt. Ifølge politiet har der ikke været voldsom meget ballade.

- Det har været et meget roligt marked, siger Lars Lykke Nielsen, politiassistent og ledende koordinator for Hjallerup Marked.

Søndag morgen blev der taget syv spritbilister. Der har også været brand i et kræmmertelt med dyner og puder, som hurtigt blev slukket.

En besøgende er blevet taget med narko på sig. En anden havde en peberspray på sig og blev sigtet for ulovlig våbenbesiddelse.

- Vi har haft ekstra bemanding på i perioder, hvor vi forventede, der var uro. Det har gjort, at vi har kunnet tage det hele i opløbet, siger Lars Lykke Nielsen.

Torsdag aften var mange unge til fest i ølteltet. Markedsudvalget vil se på, om det skal ske på samme måde næste år.

- Markedet er 80 procent tradition og 20 procent fornyelse. Det skal vi holde fast i. Der var rigtigt meget gang i den torsdag aften. Det er jo positivt. Men måske var det for meget, siger Keld Nielsen.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.