Punktum sættes i underslæbssag fra varmeværk

Dommen i tilståelsessagen falder på fredag

Vrå Varmeværk opdagede for godt et år siden, at der var noget helt galt med regnskaberne - en nu tidligere bogholder er tiltalt for at have begået underslæb for næsten fem millioner kroner.?Arkivfoto: Kurt Bering <i>Kurt Bering</i>

Vrå Varmeværk opdagede for godt et år siden, at der var noget helt galt med regnskaberne - en nu tidligere bogholder er tiltalt for at have begået underslæb for næsten fem millioner kroner.?Arkivfoto: Kurt Bering Kurt Bering

VRÅ:Fredag i næste uge sættes der et strafferetsligt punktum i underslæbssagen fra Vrå Varmeværk, hvor en tidligere bogholder har lænset varmeværkets konti for næsten fem millioner kroner.

Sagen kommer til at køre ved Retten i Hjørring som en tilståelsessag, og den 49-årige kvinde er tiltalt for underslæb af særlig grov beskaffenhed.

I en periode på syv år - fra 2005 til 2012 - skulle hun have tilegnet sig nøjagtig 4.856.975,80 kroner uretmæssigt.

Pengene er ifølge anklageskriftet fra Nordjyllands Politi blevet overført til egen konto, til konti tilhørende hendes mands firma eller til betaling af egne eller ægtefællens regning.

Manden har tidligere været sigtet i sagen, men den sigtelse blev droppet igen - og han har da også hele tiden benægtet at være involveret i sagen.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.