Rapsolien får krydret selskab

Morsø Oliemølle lancerer nu krydderolier og tørpesto. Første produkt i handlen om to uger

Anni Dahl Knudsen og Carsten Fomsgaard Nielsen overtog for et år siden Morsø Oliemølle og er klar med flere produkter med rapsolien i hovedrollen. <i>Bo Lehm</i>

Anni Dahl Knudsen og Carsten Fomsgaard Nielsen overtog for et år siden Morsø Oliemølle og er klar med flere produkter med rapsolien i hovedrollen. Bo Lehm

SOLBJERG:En krydderolie med citron og en tørpesto med en kraftig duft af det italienske køkken hører til de nyheder, som Morsø Oliemølle lancerer inden længe.

- Om ca. to uger forventer vi, at krydderolien med citron er i handlen. Tørpestoen er klar om et par måneder, siger Carsten Fomsgaard Nielsen, der i juni sidste år overtog firmaet sammen med Anni Dahl Knudsen.

- Tørpestoen skal røres op med olie og har den fordel, at den holder sig længere end en almindelig pesto. Helt op til ni måneder, tilføjer han.

Senere på året kommer endnu en krydderolie med chili i handlen. Og flere er undervejs, for produktudviklingen med 160.000 kr. i støtte fra LAG Thy-Mors er i fuld gang. Blandt andet med røget paprika og julekrydderierne vanilje og kanel. Alt sammen med rapsolien som udgangspunkt.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.