Razzia: 60 Lastbiler stoppet på motorvejen

Politiet afslører overtrædelser blandt chauffører

3
Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne.

Galleri - Tryk og se alle billederne.

STØVRING:Politiets Tungvognscenter Nord indledte onsdag eftermiddag en razzia på motorvej E45 ved Støvring for at tjekke, om chauffører i lastbiler overtrådte reglerne, blandt andet om køre- og hviletid og farligt gods.

Razziaen begyndte midt på eftermiddagen, og i alt vinkede politiet 60 lastbiler ind til kontrol i løbet af eftermiddagen og aftenen.

Ifølge lederen af Tungvognscenter Nord, politikommissær Lars Eriksen, kørte en polsk chauffør i en varebil med to redningsbåde, som var omfattet af reglerne om farligt gods. Men bådene blev ikke transporteret efter bestemmelserne om farligt gods, og derfor måtte chaufføren betale en bøde på 13.000 kr.

Andre lastbiler kørte med for mange lygter, mens der sædvanen tro også var overtrædelser af køre- og reglerne. Dog var der ikke tage om alvorlige regelbrud men snarere om sjusk med forkerte angivelser af kilometertal, forklarer Lars Eriksen.

- Det var en ganske almindelig temperaturmåling på branchen, og det så rimeligt ud. Vi fandt kun småfejl, siger Lars Eriksen.

Lars Eriksen håber på, at det er politiets indsats, som efterhånden bærer frugt.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.


Forsiden