Reality-deltagere nasser bryster

Skønhedsklinikker kimes ned af reality-stjerner

”Hej, jeg har været med i ‘De Unge Mødre' på Kanal4, så synes du ikke, at jeg skal have jeres produkt gratis?”Den slags henvendelser oplever en lang række virksomheder jævnligt fra danske kendte og semi-kendte reality-deltagere, der forsøger at opnå gratis goder og ydelser, skriver 24timer. En rundringning, som 24timer har foretaget, viser, at både privathospitaler, skønhedsklinikker, limousinebureauer og diskoteker bliver kimet ned af reality-deltagere, der vil have alt lige fra silikonebryster til hårbehandlinger gratis.

Lover reklame til gengæld

De unge ‘kendisser' lover reklame, Facebook-profilering eller blog-omtale til gengæld. Men ofte møder de svaret nej - blandt andet på den plastikkirurgiske klinik ved Aleris-Hamlet Hospitaler:- Vi må sige nej til rigtig mange piger fra reality-programmer. De kontakter os hele tiden og spørger, om de ikke må få et par nye bryster, for det vil være godt i programmet, de er med i. Men det gør vi desværre ikke, siger speciallæge i plastikkirurgi Bo Jønsson fra Aleris-Hamlet Hospitaler til 24timer. Reality-deltagere er en del af en generation med urealistisk høje tanker om deres egen værdi, mener livsstilsekspert Henrik Byager.

- Det er plat

- Den unge generation har fremavlet en gruppe, som skamløst forfølger deres behov for en VIP-livsstil med frynsegoder og gratis ydelser. Den selvopfattelse, der ligger bag, er, at ‘jeg er så vigtig, at det er en fordel for dig, at du giver din ydelse gratis, for så bliver jeg en ambassadør og en markedsføring for dig', siger Henrik Byager til 24timer.Leif Berner, der ejer Celebrity Limo, er efterhånden godt træt af alle de tv-kendisser, der ringer til ham for at høre, om de ikke må få gratis limousine-transport. - Det oplever vi hele tiden. De siger, at de er med i ‘Paradise Hotel', og at de skal til en eller anden galla-fest, og de synes virkelig, at det skal udløse en gratis service hos os. Personligt synes jeg, at det er plat. De må betale ligesom alle andre, siger Leif Berner til 24timer.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.