Brand ødelagde villa totalt: Ejer fløjet til Rigshospitalet alvorligt forbrændt

43-årig mand blev først kørt til Aalborg Universitetshospital, men senere på natten overført til Rigshospitalet

Villaen i Terndrup tog massivt skade ved branden. Foto: Henrik Bo <i>Foto: Henrik Bo</i>

Villaen i Terndrup tog massivt skade ved branden. Foto: Henrik Bo Foto: Henrik Bo

TERNDRUP:En voldsom brand i en villa på Hedevej i Terndrup førte natten til søndag til, at en 43-årig mand måtte flyves til Rigshospitalet med alvorlige forbrændinger.

Det oplyser vagtchef Torben Larsen, Nordjyllands Politi.

Alarmen til Nordjyllands Beredskab lød klokken 00.17.

- Da vores patrulje nåede frem, var der godt gang i branden, og villaens ejer stod udenfor huset. Det var ham selv, der havde alarmeret beredskabet. Men det viste sig hurtigt, at han var så alvorligt forbrændt, at han først blev hastet til Aalborg Universitetshospital med ambulance, og derfra blev han så senere overført til Rigshospitalet med helikopter, forklarer Torben Larsen.

Det har derfor ikke været muligt for politiet at afhøre husets beboer om, hvad er førte til den voldsomme brand.

Indsatsleder Klavs Bojsen fra Nordjyllands Beredskab kalder det meget heldigt, at husets beboer slap levende fra den voldsomme brand.

- Beskeden til os, da vi blev alarmeret, var, at huset var mere eller mindre overtændt. Da vi kom frem, var ejeren ude af huset - temmelig medtaget af branden, og han har været meget heldig med, at han vågnede og slap ud af huset i en fart, siger indsatslederen.

Stationen i Terndrup rykkede med fuldt slukningstog og ni brandmænd.

- Men efter en god førsteindsats kunne vi i realiteten blot sikre os, at branden ikke bredte sig til nabobygninger, lige som vi efterfølgende har brugt godt fem timer på efterslukning og sikring af, at der ikke var flere små ildlommer rundt om i det udbrændte hus, forklarer Klavs Bojsen.

Han oplyser, at der stort set intet er tilbage i det indre af huset.

- Der har været knald på. Samtlige husets vinduer er blevet blæst ud af branden, lyder det fra indsatslederen.

Vagtchef Torben Larsen kan ikke oplyse mere om beboerens tilstand.

- Der var ikke andre i huset, da branden brød ud. Men vi skal senere have tekniske undersøgelser af brandstedet i forsøget på at finde en brandårsag, lyder det fra vagtchefen.

En voldsom brand i en villa på Hedevej i Terndrup førte natten til søndag til, at en 43-årig mand måtte flyves til Rigshospitalet med alvorlige forbrændinger - politiet skal senere forsøge at klarlægge årsagen til branden. Foto: Henrik Bo <i>Foto: Henrik Bo</i>

En voldsom brand i en villa på Hedevej i Terndrup førte natten til søndag til, at en 43-årig mand måtte flyves til Rigshospitalet med alvorlige forbrændinger - politiet skal senere forsøge at klarlægge årsagen til branden. Foto: Henrik Bo Foto: Henrik Bo

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.


Forsiden