Frivillige vil stemme dørklokker: Sådan kan du støtte Ukraine

Folkekirkens Nødhjælp bag husstandsindsamling i Støvring, Sørup og Gravlev

Søndag vil der blive stemt dørklokker i Støvring, Sørup og Gravlev af frivillige. Privatfoto

Søndag vil der blive stemt dørklokker i Støvring, Sørup og Gravlev af frivillige. Privatfoto

REBILD:Søndag 13., marts arrangerer lokalafdelingen af Folkekirkens Nødhjælp en husstandsindsamling i Støvring, Sørup og Gravlev til fordel for den nødlidende befolkning i det krigshærgede Ukraine.

Ifølge lokal indsamlingsleder for Folkekirkens Nødhjælp Torsten Topbjerg vil en stor del af det akut indsamlede beløb gå til mennesker i nød i Ukraine og nabolande, hvor de er flygtet til.

Helt konkret til mad, bleer, soveposer, tæpper og husly til mennesker, der for kort tidsiden levede et fredeligt liv.

- Vores udfordring er desværre, at vi mangler indsamlere lokalt i de tre områder. Vi vil gøre alt for at sørge for at indsamlingen er en god oplevelse, og det vil tager cirka to timer at gå en tildelt rute igennem, påpeger Torsten Topbjerg.

Indsamlingen foregår søndag med start kl. 11, hvor alle indsamlere får udleveret samlebøtter med mere i Sognegården i Støvring fra kl. 10.45.

Hvis man vil samle ind, kan man enten tilmelde sig på linked https://blivindsamler.noedhjaelp.dk/ eller møde op på selve dagen ved Sognegården.

Hvis beboere i de tre områder i løbet af søndagen møder en indsamler, kan de støtte indsamlingen via mobilepay 114400 med kommentarer ”8335-1” eller via den lokale indsamling https://indsamling.noedhjaelp.dk/team/stovring-gravlev-og-sorup-sogn-2022.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.