Indbrud på klinik: Livsfarlig medicin stjålet

Morfinpræparater, der i ukyndiges hænder er livsfarlige, fjernet ved indbrud på sygeplejeklinik i Støvring

Arkivfoto: Colourbox

Arkivfoto: Colourbox

STØVRING:Et større antal livsfarlige piller er lørdag aften blevet stjålet ved et indbrud på en sygeplejeklinik på Mastruplundvej i Støvring.

Det oplyser vagtchef Jess Fallberg, Nordjyllands Politi, der på det kraftigste opfordrer folk, der måtte blive tilbudt pillerne at holde sig langt fra dem.

– Der er tale om morfinpræparater, der i ukyndiges hænder kan være livsfarlige at indtage, lyder den kraftige advarsel fra vagtchefen.

Pillerne er af følgende tre mærker: contalgin, ritalin og rivotril.

Der er ved indbruddet fjernet 30 styk contalginpiller, der er et kraftigt morfinpæparat, et ukendt antal ritalinpiller, der bruges til behandling af bl.a. ADHD, og 30-40 styk piller af mærket rivotril, der bruges i behandling af epilepsi.

Jess Fallberg opfordrer folk, der måtte komme i kontakt med pillerne til øjeblikkeligt at kontakte politiet på telefon 1-1-4.

– Det gælder også, hvis der skulle have være vidner, der har set noget omkring tidspunktet for indbruddet, der skete klokken 20.52 lørdag. Her er en mulig gerningsmand set cykle fra klinikken på Masstruplundvej, fortæller vagtchefen.

Manden var iført sort tøj, sort hue og havde en orange taske med sig

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.