Politiet havde travlt på E45

Tre anmeldelser om episoder på motorvejen

Politiet fik kort efter hinanden tre anmeldelser om episoder på E45.

Politiet fik kort efter hinanden tre anmeldelser om episoder på E45.

E45:Nordjyllands Politi har haft travlt med flere anmeldelser på E45 den nordjyske motorvej de seneste timer. Først indløb der er en anmeldelse omkring en norsk lastbil med anhænger, som slingrede på E45 i nordlig retning ved Støvring. Det var en bilist, der var i gang med en overhaling af lastbilen, som anmeldte lastbilchaufføren, fordi han havde set chaufføren drikke kaffe og spise rundstykker under kørslen. Det lykkedes dog ikke politiet at få fat i den norske chauffør, da man sendte en patrulje ud for at kigge efter ham.

Senere kom der en anmeldelse om to tyske biler, hvor den forreste trak den bagerste med et tov. Det var på E45 ud for Haverslev. Politiet sendte en patrulje afsted, men her lykkedes det heller ikke at finde de to køretøjer.

En anmeldelse om en tredje episode på E45 indløb i forbindelse med en punkteret ladvogn, der holdt i nødsporet på vejen. Her ringede ladvognens chauffør selv til politiet og fortalte, at han ikke kunne få skiftet dæk før i løbet af næste dag. Mens bilen holdt på E45 er den blevet påkørt bagfra. Bilen der er kørt ind i ladvognen er ikke fundet.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.