Se de vilde fotos: Så skal der smadres biler

Efter flere års coronapause valfartede tilskuere til helt særligt pinsearrangement

1350 betalende gæster kunne lørdag eftermiddag se Michael Larsen i en bil fra Lyngby Auto være den samlede vinder af Terndrup Bilboksning 2022. Ikke siden 2019 har der været afholdt bilboksning i Terndrup. <i>Foto: Claus Søndberg</i>

1350 betalende gæster kunne lørdag eftermiddag se Michael Larsen i en bil fra Lyngby Auto være den samlede vinder af Terndrup Bilboksning 2022. Ikke siden 2019 har der været afholdt bilboksning i Terndrup. Foto: Claus Søndberg

TERNDRUP:Hvis der er noget, den årlige pinsefest i Terndrup er kendt for, er det, når dristige chauffører sætter deres biler i bakgear og smadrer ind i hinanden på markedspladsen ved byens center.

Tilskuerne i Terndrup - og dem var der lørdag 1350 betalende og et stort antal gratister i børnealderen af på - er rent ud sagt vilde med den noget særlige sportsgren bilboksning, når de sidder tæt pakket på palletribunerne omkring den lille arena omkranset af betonelementer.

Det er egnens mange autoværksteder, der leverer hestekræfterne til styrkeprøven.

Syv biler deltog i årets knockout-turnering, hvor bilerne tæver løs på hinanden, mens de sejler rundt i skum, indtil der blot er én bil tilbage, som er i stand til at køre.

Vinder blev Michael Larsen fra Lyngby Auto, som i en Mazda 5 med gule fælge, som i finalen satte Christian Søndergaard fra Erhvervsauto Terndrup effektivt til vægs.

Bilboksning i Terndrup

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.


Forsiden