Vandrekoncept fra Thy skal nu også stå sin prøve i Rebild

En ”Oh so quiet”-vandreferie i Rebild kombinerer vandreoplevelser og bløde hotelsenge

Pia Stiggard Skammelsen skal til sommer også arrangere ”Oh so Quiet”-vandreture i Rold Skov og Rebild Bakker. Arkivfoto

Pia Stiggard Skammelsen skal til sommer også arrangere ”Oh so Quiet”-vandreture i Rold Skov og Rebild Bakker. Arkivfoto

Pia Stiggard Skammelsen har siden 2019 arrangeret vandreture i Thy Nationalpark og på nordvestkysten, hvor man vandrer fra sommerhus til sommerhus.

”Oh So Quiet” hedder hendes koncept, som er blevet taget rigtig godt imod, og med virkning fra den kommende sommer skal konceptet nu også stå sin prøve i Rebild.

Pia Stiggard Skammelsen var hurtigt med på ideen, da RebildPorten kontaktede hende med henblik på et fremtidigt samarbejde.

- Jeg har en stor lyst til at prøve mit koncept af i Rold Skov og tilbyde mine gæster endnu flere fantastiske vandreruter - velvidende at konceptet i Rebild skal tilpasses hoteller fremfor sommerhuse.

- Jeg har haft en rigtig god dialog med Pernille Møller i RebildPorten, og hun har hjulpet mig rigtig meget med at åbne dørene til de lokale hoteller og restauranter, fortæller Pia Stiggard Skammelsen.

Samarbejdet har betydet, at både Comwell Rebild Bakker, Rold Storkro og Mosskovpavillonen nu er en del af ”Oh So Quiets” vandreferie ’”gå fra hotel til hotel”.

Opholdene kan bookes allerede nu, og mange har hurtigt fået øjnene op for det nye tilbud.

- Jeg kan se en stor interesse for de nye ophold, og jeg er også glad for at kunne tiltrække en helt ny målgruppe, der stadig elsker at vandre, men som også sætter pris på bløde hotelsenge og fuld forplejning undervejs, nævner Pia Stigaard Skammelsen.

Hun råder på den baggrund til, at man ikke venter for længe med at booke, hvis man i øvrigt er interesseret i at kombinere vandring og hotelophold i Rebild til sommer.

Ifølge erhvervs- og turistchef Jane Bejlegaard Lindberg ligger samarbejdet med Pia Stigaard Skammelsen og ”Oh So Quiet” i helt naturlig forlængelse af RebildPortens outdoor-DNA og øgede fokus på vandring.

- Og med et udvalg af vandreruter i Danmarks smukkeste og mest varieret naturlandskab, kombineret med kulinariske oplever og perfekte overnatningsmuligheder, så kan det absolut kun blive en stor succes, føjer Jane Bejlegaard Lindberg til.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.