Regionen kvitter samarbejde

Brønderslev, Jammerbugt og Aalborg går videre med fælles hjælpemiddeldepot

Zealand Care sørger for hjælpemidler til borgere i Brønderslev Kommune, men aftalen er opsagt. Arkivfoto: Martin Damgård

Zealand Care sørger for hjælpemidler til borgere i Brønderslev Kommune, men aftalen er opsagt. Arkivfoto: Martin Damgård

BRØNDERSLEV-DRONNINGLUND:Region Nordjylland har trukket sig ud af et samarbejde med Brønderslev, Jammerbugt og Aalborg kommuner.

De tre kommuner og regionen havde planer om et fælles hjælpemiddeldepot, som både skulle give stordriftsfordele og sætte en stopper for at borgere oplever meningsløs ombytning af krykker og andre hjælpemidler, hvor største forskel er, hvilken ejer, der står på klistermærket.

Brønderslev Kommune regner med en pæn besparelse på det fælles depot, men Region Nordjylland vurderer ikke, at der er noget at hente, og kvitter derfor projektet.

De tre kommuner opgiver det dog ikke.

- Det er ærgerligt regionen ikke vil være med. Regionen stiller hjælpemidler midlertidigt til rådighed efter udskrivelser, så det ville være smart, at folk kunne beholde samme hjælpemiddel. Men vi kan ikke gøre noget ved det. Vi arbejder videre med Jammerbugt og Aalborg, siger Thomas Krog (SF), formand for social- og sundhedsudvalget.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.