Reid raser over måldom

Pirates-træneren stærkt utilfreds med annulleret mål

Brandon Reid var absolut ikke tilfreds med, at piraternes mål i anden periode blev annulleret. Foto: Jan Korsgaard/Scanpix <i>Scanpix Denmark</i>

Brandon Reid var absolut ikke tilfreds med, at piraternes mål i anden periode blev annulleret. Foto: Jan Korsgaard/Scanpix Scanpix Denmark

GENTOFTE:Aalborg Pirates tabte den sjette kamp i kvartfinalerne på udebane mod Gentofte med 1-0, men kampen kunne måske være endt anderledes, hvis det står til piraternes træner Brandon Reid.

I hele serien har Aalborg haft problemer med at score i Gentofte, men i anden periode havde holdet rent faktisk pucken i nettet.

Julian Jakobsen satte to mand og lagde pucken ind foran, hvor der blev skudt. Pucken blev reddet og endte igen ved Julian Jakobsen, deri følge piraterne skød pucken i nettet. Dommerne annullerede dog målet for at være sparket ind.

- Jeg synes, at han bør være pinligt berørt. Pucken rammer Julians skøjte, men rammer så igen keeperen, inden han slår den ind. Skal man lave sådan et kald i slutspillet, så skal man altså være 100 procent sikker, siger træneren.

Han føler dog stadig, at det er piraterne, der har overtaget inden den altafgørende syvende kamp.

- Jeg synes, vi var det bedste hold på isen her i kamp seks, når man ser bort fra de første 10 minutter. Man kan ikke klage over indsatsen, og vi dominerede resten af kampen. Og så håber jeg, at vi kan udnytte, at vi næsten hele serien har spillet med fire kæder, selvom jeg skar lidt ned i tredje periode i dag. De har været nede på nærmest to kæder i nogle faser af spillet, og jeg synes, at de ser mere trætte ud, siger han.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.