Turisme

Rejser styrker parforholdet

Kærlighed. Tre ud af fire danskere mener, at ferie er godt for forholdet.

En rejse kan være godt for parforholdet, og bl.a. storbyferier hitter hos parrene. Foto: Iris/Scanpix

En rejse kan være godt for parforholdet, og bl.a. storbyferier hitter hos parrene. Foto: Iris/Scanpix

DANMARK:Tøj og parfume til kvinderne og elektronik og bøger til mændene er klassiske julegavehits hvert år. Men en rejse eller et rejsegavekort er ifølge Fdm travel i stigende grad ved at finde vej under juletræet.

I en undersøgelse foretaget af Voxmeter for Fdm travel svarer hele tre ud af fire danskere nemlig, at ferie er godt for parforholdet. Ligeledes svarer knap halvdelen af de adspurgte, at det er romantisk at bo på hotel.

”Ferie er for de fleste ensbetydende med at trække stikket ud. Der er tid til at slappe af og gå ned i gear, og vigtigst af alt har man mere tid til at være sammen med hinanden og familien. Mange vil i den kommende tid stresse rundt for at finde den helt rigtige julegave til deres partner, men ender måske med en gave, der ligner den fra sidste år. I stedet kan man vælge at investere i fælles rejseoplevelser, som man har for livet,” siger adm. direktør hos FDM travel, Jan Lockhart.

Her rejser parrene hen

Der er desuden særlige rejsemål, der hitter blandt par, og som ligger i hver sin ende af prisskalaen.

Det er bl.a. en storbyferie til New York, hvor der er afsat masser af tid til sightseeing og power-shopping eller en forlænget weekendtur til Paris eller Barcelona, hvor gastronomien er i fokus.

Endelig er det populært at tage på miniferie til f.eks. Tyskland, hvor temaet for ferien er enten sport, vin eller wellness. Et ophold, der ligger i den billigere ende, og som holder sig indenfor manges julegavebudget.

Undersøgelsen er foretaget af Voxmeter på vegne af FDM travel og er baseret på svar fra 1.000 danskere.

/BLM/

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.