Rekordoverskud til kræftforskning

Næsten 1400 løbere tilbragte 24 timer fra lørdag til søndag for at løbe penge ind til kræftforskning. Resultatet blev mere end dobbelt så godt som sidste år.

12
Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne.

Galleri - Tryk og se alle billederne.

AALBORG:Årets stafet for livet sluttede søndag ved middagstid, efter at løberne havde tilbagelagt mere end 25.000 kilometer tilsammen.

- Det har været en kæmpe succes med en dejlig stemning og stor opbakning. Selv om det er en alvorlig sag, så har der alligevel været en dejlig stemning og god tone blandt deltagerne, siger Jørgen Hein, der er formand for styregruppen i Stafet For Livet.

I år er der samlet minimum 525.000 kroner ind til kræftforskningen. Mere end dobbelt så meget som premiereåret sidste år.

- Jeg synes stemningen er super god, der er et godt humør, og der bliver smilet og grinet. Lysceremonien i aftes var følelsesladet og vigtig, hvor man får lov at mærke efter indeni, siger Rikke Christensen.

I alt gik og løb deltagerne 27.637 omgange svarende til 25.204 kilometer. Én deltager nåede hele 120 gange rundt.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.