Retspleje

Revnet hus på vej i retten

Ole Rolle fra Alstrup har hyret ny advokat, der truer kommunen med retssag

1
Galleri - Tryk og se alle billederne.

Ole Rolle ved sit hus, der er ved at styrte sammen på grund af den tunge landbrugstrafik. Foto: Martin Damgård

ALSTRUP:Hvis ikke Vesthimmerlands Kommune meget snart gør noget ved en meget omdiskuteret trafikdæmpning af landsbyen Alstrup på Louns-halvøen, hvor flere huse slår revner på grund af tung trafik fra landbrugsmaskiner, så ender det med retssag.

Så hårdt er fronten nu trukket op, efter Vesthimmerlands Kommune har afvist et krav fra Ole Rolle om at få trafikdæmpet Alstrupvej, der går gennem byen.

Som tidligere omtalt i NORDJYSKE Stiftstidende, sagde politikerne i kommunens tekniske udvalg for kort tid siden nej til trafikdæmpning og henviste til, at det må være en sag for politiet at kigge på vejforholdene i byen. Men politiet mener heller ikke der skal gøres mere.

Ole Rolle og hans advokat Per Steffensen fra Leoni-advokaterne i Viborg har i første omgang søgt om foretræde for politikerne i teknisk udvalg, for at gøre det klart for kommunen, at hvis der ikke hurtigt bliver gjort noget for at trafikdæmpe vejen gennem byen, så de store tonstunge landbrugsmaskiner ikke ødelægger husene, så ender sagen i retten.

Men kommunen vil ikke være med til et møde.

Derfor truer en retssag.

Læs mere i lørdagens udgave af NORDJYSKE Stiftstidende

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.