Dronninglund

Rift om sommerskole

Arkivfoto

Arkivfoto

BRØNDERSLEV/DRONNINGLUND:Der er stadig ledige pladser på nogle af holdene i sommerskolen, men det er ved at haste med tilmelding.

- Det går rigtig godt med tilmeldinger til årets sommerskole, selv om der aldrig har været flere tilbud at vælge imellem for børnene. Især i uge 27 er det et rent slaraffenland, siger fritids- og kulturkonsulent Inger Aarup-Kristensen.

Der er enkelte ledige pladser på de fleste hold i sommerskolen. dog skal man skynde sig for at få plads på holdet i husflid og ”Fra skrot til flot”, da der kun er to pladser tilbage her. Også holdene i Brønderslev Kirke og Kirkeladen er godt fyldt op, ligesom der kun er plads på museets hold i uge 27. I uge 28 er der venteliste.

Dronninglund Rideklub melder fuldt hus, men der er f.eks. stadig plads i Brønderslev Rideklub, og det kan også stadig lade sig gøre at tilmelde sig til golf og judo i Brønderslev By. Bordhockeyklubben arrangerer deres sommerskole i ugen før sommerferien, så det er NU man skal ud af busken, hvis man skal være med her.

I Jerslev er der tilmeldt 12 børn til gymnastik, men der er plads til flere, og til holdene i selvforsvar og parkour er der også mange tilmeldt, men er der flere der vil være med, skal man skynde sig at kontakte Helene Jensen fra JSI.

Der er også fin tilslutning til holdet med gøgl i Asaa , men også her er der plads til rigtig mange på holdet, så meld bare til, hvis man vil være med til at lave gøglerforestilling, der skal vises til havnefestival i Asaa sidst på sommeren.

I Flauenskjold. Er der i øjeblikket tilmeldt 10 dansere, men kontakt inger.aarup-kristensen@99454545.dk senest fredag d. 27.6. , hvis du vil være med på holdet.

- Generelt kan jeg opfordre til at kontakte de enkelte klubber og høre om der er flere pladser, da der de fleste steder kan klemmes et barn eller to mere med, selvom ansøgningsfristen skulle være overstået, bemærker Inger Aarup-Kristensen.

Er der nogen der ikke har modtaget sommerskolekataloget via skolen, er det muligt at hente det på kommunens biblioteker.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.