Slettestrand

Rikke Ejsenhardt forpagter Klitrosen i Slettestrand

Den hidtidige direktør overtager hotellet, og i øvrigt fortsætter driften som hidtil

Rikke Ejsenhardt Muus ses her sammen med sin køkkenchef, Thomas E. Larsen (tv), og Mads Ejsenhardt Muus. Arkivfoto.

Rikke Ejsenhardt Muus ses her sammen med sin køkkenchef, Thomas E. Larsen (tv), og Mads Ejsenhardt Muus. Arkivfoto.

SLETTESTRAND:Efter fire år med Mads Muus som indehaver har ægtefællen Rikke Ejsenhardt Muus pr. 6. maj 2015 overtaget driften af Klitrosen Hotel & Restaurant i Slettestrand.

Det skyldes, at Mads Muus er gået personlig konkurs efter et uheldigt salg af sin virksomhed, Muus Svejseteknik ApS, til den fynske samarbejdspartner, entreprenørvirksomheden Kamco, i 2013.

- Efterhånden blev alle aktiver trukket ud af mit gamle firma og den endelige refusionsopgørelse blev trukket i langdrag fra Kamcos side. Det ender med slagsmål og store advokatregninger. Og ja, jeg blev ganske enkelt helt jordet, siger Mads Muus.

Den personlige konkurs blev en realitet 25. marts i år, og Klitrosen blev trukket med ned. Hotellet har fra 25. marts til 6. maj været kørt af kurator.

6. maj etablerede Rikke Ejsenhardt Muus et selskab, som nu står for driften.

- Det har været nødvendigt at foretage en ændring af såvel ejerskab som drift af hotellet, som i øvrigt er i en rigtig god gænge med stigende besøgstal og aktivitetsniveau, fortæller Mads Muus, som i forbindelse med konkursen har mistet alt.

- Jeg skønner, at jeg har haft aktiver for 30-35 millioner. Nu har jeg ingenting. Men vi er glade for, at vi nu kan slå en streg i sandet og se fremad, for det har været nogle særdeles hårde måneder. Det er derfor en stor glæde, at det er lykkedes at nå frem til en løsning, hvor Rikke forpagter hotellet, så driften kan fortsætte som hidtil, siger Mads Muus.

Mads Muus vil fortsat være en del af det faste team bag Klitrosen og bakke sin hustru op i såvel den overordnede drift som de mange daglige gøremål. Ligeledes fortsætter Rikke Ejsenhardts bror Thomas E. Larsen som køkkenchef, således at det er de velkendte ansigter, der også i fremtiden møder gæsterne på hotellet.

100-års jubilæum

Hotel Klitrosen, der begyndte som badepensionat, kan til næste år fejre 100-års jubilæum, og ægteparret Ejsenhardt Muus er glade for, at der nu kommer ro på de driftsmæssige forhold i god tid inden denne vigtige milepæl i hotellets historie.

- Vores plan er at videreføre de visioner, som var grundlaget, da vi genåbnede hotellet for tre år siden efter en årrække med skiftende ejere og nedslidte bygninger. Vi står i dag med et nyrenoveret hotelkompleks og indbydende faciliteter, som vore gæster føler sig godt tilpas i. Det får vi mange tilkendegivelser om.

- Vores restaurant serverer mad af høj kvalitet, ofte af de bedste råvarer fra Han Herreds natur, og vi har fundet vores egne nicher blandt de lokale hoteller, som vi i øvrigt har et fortrinligt samarbejde med. Blandt andet har vi i den forløbne sæson haft succes med at lancere romantiske vinterbryllupper. Derudover har vi gang på gang samlet fulde huse til foredrag med kendte personer om vidt forskellige emner. Dette koncept vil vi fortsat udvikle, så Klitrosen også i fremtiden skal være et attraktivt sted at mødes, nyde en god middag eller holde fest, siger Rikke Ejsenhardt Muus.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.