Risgård fra irriteret til glad matchvinder

AaB’s midtbanespiller har igen fundet målformen i Superligaen efter lang tørke

Kasper Risgård tørrer her FC Midtjyllands landsholdsspiller Jakob Poulsen i søndagens topkamp. Foto: Lars Pauli <i>Lars Pauli</i>

Kasper Risgård tørrer her FC Midtjyllands landsholdsspiller Jakob Poulsen i søndagens topkamp. Foto: Lars Pauli Lars Pauli

AALBORG:Han scorede for anden kamp i træk, og den fjerde sæsonscoring fra Kasper Risgård kan blive guld værd. Den afgjorde i hvert fald topkampen mod FC Midtylland, så AaB med 1-0 sejren nu blot er to point efter førstepladsen.

- Jakob Ahlmann lægger en fantastisk bold lige ind i panden på mig, som jeg nærmest bare skal løbe ind i. Jeg står meget fri, men det vil jeg da ikke klage over, siger Kasper Risgård med et lumsk smil.

Han har for alvor fundet målformen igen efter en lang tørke. Sæsonens to første mål faldt nemlig i starten af efteråret.

- Jeg fik ikke så mange chancer i slutningen af efteråret, men her i foråret har jeg haft nogle muligheder, som jeg skulle have omsat. Det har irriteret mig, men nu går de heldigvis ind, siger en glad matchvinder, der dog ikke vil tale om guld.

- Jeg må være kedelig og sige, at vi skal tage en kamp ad gangen. Vi er glade for den situation vi er i lige nu, men vi har mange vigtige og hårde kampe foran os.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.