Risgård savner svar

AaB’erne i vildrede over problemerne

Frustrationerne brød ud i lys lue efter pausen. Her er det Kasper Risgård i en mindre skubbedyst med Eggert Jonsson. Foto: Henrik Bo <i>Foto: Henrik Bo</i>

Frustrationerne brød ud i lys lue efter pausen. Her er det Kasper Risgård i en mindre skubbedyst med Eggert Jonsson. Foto: Henrik Bo Foto: Henrik Bo

SLAGELSE:Det var bestemt ikke kønt, det AaB leverede i anden halvleg lørdag eftermiddag på Harbo Arena i Slagelse.

Efter en rigtig god første halvleg, der havde givet en fortjent føring, så faldt holdet sammen efter pausen, og det er heller ikke første gang i dette forår, at det er sket.

Pokalkampen i Esbjerg og hjemmekampen i Superligaen mod SønderjyskE er andre eksempler, hvor AaB slet ikke har kunnet præstere efter pausen.

- Vi er ramt på selvtilliden i øjeblikket, det må vi bare erkende, siger midtbanespilleren Kasper Risgård.

- Og det er svært at sige helt præcist, hvad der sker. Vi spiller en rigtig god første halve time, men så kommer vi under pres efter pausen, og så begynder vi at lave fejl, og usikkerheden sniger sig ind. Og når man så mangler succesoplevelser, som vi gør i øjeblikket, så bliver man bange for at lave de lidt sværere ting. Man laver det sikre, og det sikre er absolut ikke altid det rigtige, analyserer han.

Frustrationerne brød også ud i anden halvleg hos AaB’erne, hvor holdet fik flere gule kort, og det betyder, at både Kasper Risgård og Frederik Børsting har karantæne i udekampen mod SønderjyskE.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.


Forsiden