Rock gudstjeneste

Nyskabelse på vej i Sørig Kirke

Der er rock gudstjeneste i Sørig Kirke inspireret af Nephew sange. Arkivfoto: Bent Bach <i>Kim Dahl Hansen</i>

Der er rock gudstjeneste i Sørig Kirke inspireret af Nephew sange. Arkivfoto: Bent Bach Kim Dahl Hansen

TUEN:Der er rock gudstjeneste i Sørig kirke torsdag den 7. april, og med den åbnes kirkedøren i Bindslev-Sørig pastorat for en begivenhed, som arrangørerne håber fortsætter til glæde for den yngre generation og andre nysgerrige.

Temaet for dette års rockgudstjeneste er: Sæt mere strøm på.

Her medvirker et 5-mands professionelt band med forsanger John Olsen, som var med i Battle-runden på Voice første sæson 2011/2012.

Temaet Sæt mere strøm på er inspireret af Nephew´s hit: Hjertestarter. Nephew leverer 5 sange til gudstjenesten, hvoraf Hjertestarter og Klokken 25 er fra den sidste udgivelse.

Mange af teksterne fra Nephew´s sange handler om spørgsmål og tanker om livet, og mange har en berøring med det kristne univers. Trommeslager Søren Arnholt fra Nephew siger, at det begyndte med sangen Science fiction & familien og at flere præster og kirker har brugt deres sange.

Rockgudstjenesten er målrettet aldersgruppen 13-30+. Derfor vil sprog og musik være anderledes end søndag formiddag, men ikke indholdet.

Arrangører er kirkens organist Alena Jespersen, kirkesanger Laila Nielsen og ungdomspræst ved Abildgård Kirke, Kristian Brogaard, og de håber på en stor tilslutning til rockgudstjenesten.

Der er gratis adgang og fransk hotdog og sodavand til alle efter koncerten.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.