Rock i Frederikshavn klar til 2014

Rock i Frederikshavn kom ud med overskud og stiller op igen i 2014

2
Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne.

Galleri - Tryk og se alle billederne.

- Vi er klar til Rock i Frederikshavn 2014, lyder det fra Sportens Venner og Kvissel-Ravnshøj Idrætsforening.

Det er konklusionen efter et Rock i Frederikshavn med mange glade gæster og sorte tal på bundlinjen.

Det skriver arrangørerne i en pressemeddelelse.

- Vi har fået masser af positive tilbagemeldinger om 2013-udgaven af Rock i Frederikshavn. Vi satsede ved at flytte koncertpladsen ind på gårdspladsen på Knivholt Hovedgaard, men det fungerede meget bedre end vi turde håbe på, fortæller en glad Casper Høgsted fra Rock i Frederikshavn.

- Der har været forskellige tilbagemeldinger fra gæsterne angående koncertpladsen, men overordnet har det været positivt, så jeg er sikker på, at 2014-udgaven af Rock i Frederikshavn kommer til at foregå på gårdspladsen.

Stolt formand

Også formand for Kvissel-Ravnshøj Idrætsforening, Michael Haaber, er godt tilfreds:

- I år var første gang vi (Kvissel Ravnshøj Idrætsforening, red.) alene skulle skaffe frivillige hjælpere til Rock i Frederikshavn efter Gærum IF trak sig ud af Sportens Venner sidste år, men vi løste opgaven uden problemer. Det synes jeg, vi kan være stolte af. Vi er helt sikkert klar til endnu en rockfest i 2014.

- Det er opbakningen fra velvillige virksomheder i lokalområdet, og det faktum at der var det antal gæster, vi håbede på, der gør at vi ender med sorte tal på bundlinjen.

Godt samarbejde med Arena Nord

- Præcis hvor stort overskuddet bliver, ved vi ikke endnu, men det ser meget fornuftigt ud, udtaler Casper Høgsted, som samtidigt udtrykker tilfredshed med samarbejdet med Arena Nord og Det Musiske Hus.

- Vi har haft en god sparringspartner i Arena Nord. De har stået for online-salg af billetter, markedsføring og DMH Scenen i den store lade. Det er aftalt at samarbejdet fortsætter i 2014.

- Nu glæder vi os bare til at komme i gang med arbejdet med næste års udgave af Rock i Frederikshavn, slutter Casper Høgsted.

Rock i Frederikshavn afvikles lørdag den 5. juli 2014. Følg med på www.rockifrederikshavn.dk
Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.