Rock’n’bold på Knivholt

Årets rockfest bliver også for fodboldelskere - kampen mellem Danmark og Holland vises på storskærm

2
Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne.

Johan Olsen og Magtens Korridorer er første bands på scenen, lørdag klokken 11.Arkivfoto: Henrik Bo

FREDERIKSHAVN:Skulle det utænkelige ske, at det danske EM-hold i fodbold får en dårlig start i lørdagens premierekamp mod Holland, er der hjælp at hente fra Knivholt i Frederikshavn.Her vises EM-kampen på storskærm midt under rockfesten, og i pausen mellem første og anden halvleg går Superspark på scenen og viser vej for Olsen Banden. - Efter lange og besværlige forhandlinger med UEFA lykkedes det at få tilladelse til at vise kampen direkte på storskærm, siger Thomas Hansen fra Sportens Venner, der i år kan fejre 10 års jubilæum på Knivholt.

450 hjælpere i sving

Rockfesten er i år et endagsarrangement, og Sportens Venner har omkring 450 frivillige hjælpere i sving, fra tirsdag til mandag, for at løse opgaven.De seneste år har rockfesten ikke givet overskud til Kvissel-Ravnshøj og Gærum IF, klubberne bag Sportens Venner, der derfor er gået ned til et endagsarrangement. - Vi synes selv, at vi har det bedste musikprogram i Nordjylland, og krydret med en landskamp i fodbold håber vi, at publikum møder op og støtter os, siger Thomas Hansen.

Magtens Korridorer åbner

Magtens Korridorer åbner rockfesten klokken 11.00, og herefter er der nonstop musik til midnat, hvor Danmarks popidol nr. 1, Rasmus Seebach, lukker og slukker.Fodboldkampen fløjtes i gang klokken 18.00, og det har været et større puslespil at få musikprogrammet til at stemme. - Samtidig var vi presset af, at Nik & Jay skal videre til Norge, men nu er det lykkedes at få det hele til at gå op, siger Thomas Hansen.

Også musik i masteteltet

Satsningen med at vise fodboldkampen på storskærm betyder ikke mindre musik end ellers.- De store navne som Nik & Jay, Kim Larsen og Rasmus Seebach kommer med så store produktioner, at deres sceneskift tager omkring 45 minutter, svarende til en halvleg af en fodboldkamp. Desuden er der under fodboldkampen musik i det store mastetelt, hvor tre dj’s, Ronny Strøm og Vejgaards Tårnblæserlaug skiftes til at spille, siger Thomas Hansen - der har regnet minutprisen på musik ud til 43 øre - vel nok Danmarks billigste. Programmet for Rock i Frederikshavn ser ud som følger:11.00 Magtens Korridorer 12.45 The William Blakes 14.30 Nik & Jay 16.30 Johnny Madsen 18.00 1. halvleg af DK-Holland 18.45 Superspark 19.00 2. halvleg af DK-Holland 19.45 Superspark 21.45 Kim Larsen & Kjukken 22.45 Rasmus Seebach Derudover spiller tre dj’s, Ronny Strøm og Vejgaards Tårnblæserlaug i teltet på festpladsen. Læs mere på www.rockifrederikshavn

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.