Rockere anholdt i stor narkoaktion

Taskforce slog til i tre politikredse - nordjyder blandt de anholdte

Politiet slog til mod narkomarkedet. Arkivfoto: Lars Pauli <i>Lars Pauli</i>

Politiet slog til mod narkomarkedet. Arkivfoto: Lars Pauli Lars Pauli

JYLLAND:Politiets særlige enhed mod bandekriminalitet, Task Force Vest, slog tirsdag klokken 10.05 til mod 14 forskellige adresser i fem jyske byer i en aktion rettet mod handel med narko.

I alt 10 personer blev anholdt, herunder to medlemmer af Hells Angels samt to medlemmer af støttegruppen Devils Choice. De to sidstnævnte blev anholdt i Nordjylland, siger politiinspektør Brian Olsen, leder af Task Force Vest, til NORDJYSKE Medier.

Der blev nemlig også foretaget ransagninger i Aalborg og i andre små nordjyske landsbyer.

- Men nogle af lokaliteterne er så små, at vi ikke vil sætte navn på byerne, fordi vi så har udpeget, hvem vi har anholdt, og det vil vi ikke, siger politiinspektør Brian Olsen.

Jagt på amfetamin

Under aktionen blev der konfiskeret hash, amfetamin og doping i politikredsene i Østjylland, Sydøstjylland og Nordjylland, men politiet vil ikke sætte mængder på narkoen, eller oplyse hvad der blev fundet hvor.

Dog er efterforskningen, som har stået på i længere tid, rettet mod fremstilling af og handel med større mængde amfetamin.

- De anholdte er tirsdag eftermiddag i færd med at blive afhørt, og vi vil ikke udtale os nærmere om detaljer i sagen, da vi kan risikere at bede om dørlukning, når vi onsdag har fremstiller de anholdte i grundlovsforhør, siger Brian Olsen.

Grundlovsforhøret finder sted i byretten i Randers, og det er sandsynligt, at den videre efterforskning vil føre til flere anholdte og flere sigtede, oplyser politiinspektøren.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.