Rockere fængslet for narkohandel

Alle 10 anholdte varetægtsfængslet efter stor politiaktion

Arkivfoto <i>Foto: Henrik Bo</i>

Arkivfoto Foto: Henrik Bo

JYLLAND:Onsdag skete der varetægtsfængsling af alle 10 mænd og kvinder, der tirsdag formiddag blev anholdt i fem jyske byer af politiets særlige enhed mod bandekriminalitet, Task Force Vest.

De 10 er sigtet for handel med en større mængde narko til en større personkreds og blev i byretten i Randers varetægtsfængslet i fire uger, oplyser senioranklager Lars Petersen.

Det skete bag lukkede døre, men ifølge NORDJYSKEs oplysninger, så er to af de anholdte nordjyske medlemmer af Hells Angels støttegruppe, Devils Choice, og tre af de fængslede har bopæl i Aalborg Kommune. I alt fem nordjyder er fængslet.

Kærer fængsling

Ydermere er to medlemmer af Hells Angels blandt de sigtede.

To af de fængslede erkender i et mindre omfang end sigtelsen, mens de øvrige nægter. Desuden har to personer kæret varetægtsfængslingen til landsretten, mens endnu en har taget forbehold for at kære.

Det var tirsdag præcis klokken 10.05, at politiet slog til mod 14 forskellige adresser i de fem jyske byer i aktionen mod narkohandel, herunder fremstilling af og handel med større mængder amfetamin.

Der blev konfiskeret hash, amfetamin og doping i politikredsene i Østjylland, Sydøstjylland og Nordjylland.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.