Ronnie skal sælge Cup No. 1

Tidligere ishockeyspiller skal sørge for flere hold

2
Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne.

Galleri - Tryk og se alle billederne.

FREDERIKSHAVN:I uge 28 er der international ungdomsturnering i fodbold i Frederikshavn.

Sådan har det været siden 1984, og selv om den økonomiske side ikke i øjeblikket er en guldgrube for FfI, bliver der også en Cup No. 1 i 2014.

Det garanterer både FfI’s fodboldformand, Martin Høeg, og den kommende sælger af cuppen, Ronnie Knudsen, der fra 1. august på fuld tid skal forsøge at få især svenske og norske klubber til igen i stort tal at valfarte til Frederikshavn i uge 28.

- Og hvis ikke vi troede på, at vi trods økonomisk magre år kan få vendt skuden, havde vi naturligvis ikke valgt at ansætte Ronnie som sælger af cuppen, pointerer Martin Høeg.

- Vi har haft valget mellem at bygge læhegn eller vindmøller, og vi satser på det sidste i forhold til Cup No. 1.

Høeg erkender, at man igennem de 30 år ikke har været dygtige nok til at produktudvikle.

- Vi har en lille men eksklusiv turnering, der er opvarmning til Gothia Cup, hvor der er 1650 deltagende hold. Vores geografiske nærhed til Gøteborg skal vi udnytte bedre, og vi har tillid til, at Ronnie Knudsen kan løfte opgaven med at få flere svenske og norske hold med til vores cup.

Minus i 2011

Igennem 1990’erne og i begyndelsen af det nye årtusinde havde FfI flere gange et overskud på en million på cuppen, men i 2011 oplevede man for første gang et minus.

- Sidste år valgte vi helt at stå på egne ben i FfI med turneringen, og det gav et lille overskud, men i år har kun 150 hold tilmeldt sig, og det betyder, at vi skal anstrenge os med at holde udgifterne nede, for blot at undgå et nyt minus, siger Martin Høeg.

Fordobling på tre år

- Vi har fastlagt en strategi, der siger, at vi om tre år skal have 280-290 hold med, akkurat som vi havde for 15-20 år siden.

- Det vil igen kunne kaste et passende overskud af sig, som også i fremtiden skal gå til rejser og deltagelse i forskellige turneringer for klubbens ungdomsafdeling.

Martin Høeg drømmer ikke om en cup i Frederikshavn på størrelse med Fortuna Hjørrings i uge 30, men omvendt udelukker han heller ikke, at Cup No. 1 kan udbygges til Skagen og Sæby.

- Vi har stor respekt for det professionelle arbejde, der er gjort med Dana Cup i Fortuna, og jeg ser eventuelt nogle samarbejdsmuligheder omkring visse udgifter, påpeger Martin Høeg.

Fra ishockey til fodbold

Cuppens nye sælger, Ronnie Knudsen, har sportserfaring fra en stribe ligakampe i ishockey for White Hawks, indtil han for fire år siden lagde skøjterne på hylden.

Han har igennem flere år været sælger indenfor sport, og han ser frem til udfordringerne med at sælge Cup No. 1.

- Jeg har mange bolde i luften om, hvordan cuppen igen får mange flere svenske og norske hold, og via fodboldmesser skal jeg forsøge at tale varmt for turneringen i Frederikshavn.

Ronnie Knudsen har som aktiv deltager i cuppen prøvet at vinde med FC Bannerslund, så han kender også den del af turneringen.

- Og jeg er slet ikke i tvivl om, at det er et fantastisk produkt, jeg skal ud at sælge.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.


Forsiden