Rotary-hjælp til nyt center

Rotary Klub har støttet Ghana-projekt med 35.000 kr.

Giverne var Rotary. Fra venstre Inge Irgens, Niels Møller, Henrik Pedersen, Inger Jønck, alle From Heart to Hand samt Bent Harboe og Niels Graven fra Rotary Klub Brønderslev. Foto: Grete Dahl <i>Grete Dahl</i>

Giverne var Rotary. Fra venstre Inge Irgens, Niels Møller, Henrik Pedersen, Inger Jønck, alle From Heart to Hand samt Bent Harboe og Niels Graven fra Rotary Klub Brønderslev. Foto: Grete Dahl Grete Dahl

Rotary Klub i Brønderslev var i gavehumør forleden. 35.000 kr. har klubben bidraget med til From Heart to Hand, der driver Lianes Bazar i Bredgade i Brønderslev.

De 15.000 kr. er fra Rotarys nationale hjælpefond, mens de 20.000 kr. er fra den lokale klub.

- Vi har søgt den nationale fond, der synes, at det er et spændende projekt, fortæller Niels Graven, der er formand for Rotary Klubs Ghana-udvalg.

Og ifølge Inge Irgens, formand for From Heart to Hand, er der hårdt brug for pengene. I Ghana er Brønderslev-pigen Liane ved at opbygge et nyt center for familier, der har brug for hjælp.

- Vi har med Ghana-projektet sikkerhed for, at pengene 100 procent når frem til de rette modtagere.

Rotary Brønderslev har forskellige arrangementer, der giver penge, som så gives videre til blandt andet hjælpearbejde.

Marcus Høm Jensen er for tiden et år i New Hampshire i USA som udvekslingsstudent, og efter sommerferien sendes Malene Thomsen fra Stenum også til Nordamerika. Til gengæld skal familierne modtage en amerikansk udvekslingsstudent.

De amerikanske udvekslingsstudenter arbejder en eftermiddag om ugen i Lianes Bazar, for derigennem at være med til at støtte projektet.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.


Forsiden