Rund fødselsdag for BI’s Venner

Støtteforeningen blev behørigt fejret af mange venner på 50 års jubilæumsdagen

3
Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne.

Masser af venner kom for at lykønske BI’s Venner med den runde fødselsdag, der blev markeret i BI-Centeret.Foto: Kim Dahl Hansen

BRØNDERSLEV:Normalt er det BI's Venner, der deler milde gaver ud til klubbens tre afdelinger indenfor fodbold, håndbold og bordtennis, men søndag var det støtteforeningens tur til at blive hædret og begavet for 50 års levetid.

I BI-Centeret tog vennernes formand, H.C. Poulsen, og næstformand Søren Ø. Christensen imod med både rød løber og store smil, og blandt gæsterne var Tuborgfondet, der havde en check på 25.000 kroner med.

- De skal bruges til en ny, elektronisk måltavle, der bliver sat op på onsdag, når medlemmer af Bjørnebanden mødes, fortæller Søren Ø. Christensen, der sammen med formanden for fem år siden var med til at lave banden for de ældre bjørne i klubben.

BI's Venner har igennem årene delt rigtig mange penge ud til afdelingerne, og midlerne kommer ind takket være blandt andet vennernes tombola på Brønderslev Marked samt arrangementer i Den Runde Pavillon.

- Vi har altid folk, der er klar til at hjælpe ved arrangementer, og vi glæder os over at kunne hjælpe BI, siger H.C. Poulsen, der kom med i BI's Venner i 1978.

Indenfor de seneste seks år har vennerne sendt næsten 670.000 kroner til gøremål i BI, og der er i år afsat 100.000 kroner til den kommende kunstgræsbane ved BI-Centeret.

BI's Venner tæller en skare på næsten 250 medlemmer, hvor af 60-70 også er med i Bjørnebanden, og rigtig mange af dem samt en stribe venner udefra havde en hyggelig søndag i hinandens selskab, da støtteforeningen for alvor blev voksen.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.