Rundkørsel er snart klar

Det milde vejr betyder, at rundkørsel bliver klar før ventet

esben Heine
Ejendommen viger, men rødbøgen reddes. Foto: Torben Hansen
Trafikforhold 3. april 2017 11:01 - Opdateret 4. april 2017 08:43

BRØNDERSLEV: Foråret er kommet tidligt i år, hvilket har givet anledning til, at entreprenørfirmaet Arkil er startet op igen med anlægsarbejdet i Nordbyen, lyder den gode melding fra formanden for teknik- og miljøudvalget Karsten Frederiksen (K).

Færdiggørelsen af rundkørslen på Hjørringvej er derfor også i fuld gang, og der er allerede etableret midlertidig vejafmærkning med signalanlæg mens arbejdet står på.

- Vi forventer at rundkørslen er færdigetableret med asfalt og skilte inden påske, siger sagsbehandler ved Brønderslev Kommune Kaj. E. Jensen.

Der opsættes efterfølgende informationstavler på Hjørringvej, som skal gøre trafikanterne opmærksomme på, at der blevet etableret en ny rundkørsel på stedet.

Mens rundkørslen etableres, er der opstillet lysfyr, da der kun er én vejbane til rådighed for trafikken på Hjørringvej.

De nuværende skulpturer i områdets rundkørsler er lavet af kunstneren Jeppe Sig Vestergaard, og han er også engageret af kunstfonden til at lave to nye skulpturer, der skal opstilles i henholdsvis Bredgade-rundkørslen - hvor ørnen tidligere havde sit domicil inden den kom til Nørregade-Parkvej-Knudsgade-rundkørslen - samt den nye rundkørsel i nordbyen.

- På den måde er temaet det samme i alle rundkørsler. Vi synes det er fint, at de ligner hinanden med kunstværker i træ, siger Karsten Frederiksen.

Brønderslev Kommune er snart klar til at sælge byggegrunde i Ådalen.

Der er også solgt et areal i Ådalen til privat udstykning, foruden kommunens grunde.

chat_bubble Kommentarer keyboard_arrow_down

Log ind for at kommentere.
Henter artikler...
Nyheder udvalgt til dig
Henter artikler...

Nordjyske Plus

Henter artikler...