Så er der bal i markedsteltet

Bands kan glæde sig til professionelt lyd- og lysanlæg.

1
Galleri - Tryk og se alle billederne.

Galleri - Tryk og se alle billederne.

BRØNDERSLEV:Six pack fredag, Gele Royal lørdag og Kandis mandag.

Sådan lyder aften-programmet i det store markedstelt, som i år har fået navnet Markedskroen.

Og hermed er årets musikleverancer lagt i hænderne på gedigne musikere, der forstår at skabe fest og stemning sammen med glade markedsgæster.

- Så længe de er en succes, laver vi ikke om på det, siger Søren Ø. Christensen fra Brønderslev Idrætsforening, der står for underholdningen og driften i markedsteltet.

Kandis har hvert eneste år i rigtig mange år fyldt teltet mandag aften - og det kommer efter alt at dømme også til at ske i år.

En del bosteder for handicappede møder op til koncerten mandag, og BI reserverer gerne bord til disse gæster - men ellers kan der ikke bestilles bord på forhånd.

Søren Ø. Christensen glæder sig ikke alene til at byde de musikalske kendinge velkommen. Han nævner også lige, at Pråstadaband spiller på scenen i teltet fredag sidste på eftermiddagen.

- De er fra Hjørring. De spiller Niels Hausgaard-musik og tekster på vendelbomål - så de er meget lokale, smiler Søren Ø. Christensen.

Lyd og lys i top

Musikerne på det store scenen i teltet får i år optimale vilkår, idet BI har allieret sig med Hans-Henning Terp-Hansen, der driver firmaet Larger Than Life.

- Han stiller det helt store lysanlæg op, så det er klar til brug fredag. Og alle de musikgrupper der kommer i løbet af markedsdagene - både de små og de store musikgrupper - slipper for at stille deres eget udstyr op. De skal bare koble sig på anlægget.

Vild med dans

BI vil i år gøre søndag til vild-med-dans-dag.

- Vi håber, det bliver en fast tradition, og vi kalder dagen for ”Vild med dans i Brønderslev”. Vi har til eftermiddagen entreret med to countrybands, Jambalay Band og Muleskinners Band, og vi har aftale med tre dansegrupper.

De tre dansegrupper tæller Vild med dans fra Aabybro, Country og Liners Vendsyssel og Walk the Line fra Brønderslev. Og dagen kommer til at veksle mellem opvisning og workshop, hvor tilskuerne kan være med.

Eftermiddagen byder således både på rock’n roll, svensk bugg - jitterbugg samt linedance og countrydanse.

Dansen og musikken fortsætter til klokken 22 søndag aften.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.