Så er Hallund klar til leg

Ny legeplads blev indviet med borgmesterbesøg

4
Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne.

Galleri - Tryk og se alle billederne.

HALLUND:Store og små borgere fra Hallund-området har indviet en ny legeplads ved klubhuset på Søndersig.

Området frister legeglade børn med blandt andet en helt ny rede-gynge samt et avanceret klatretårn, der byder på armgang og andre motoriske udfordringer til de yngste.

Den nye legeplads har kostet 125.000 kroner, og projektet er støttet af fonde. Claus Iversen, formand for Hallund-Hollensted Borger- og idrætsforening, er særdeles tilfreds med resultatet.

- Og den er godkendt, så børnene ikke kan komme galt afsted - det har været vigtigt for os i bestyrelsen. Vi turde ikke lade den gamle legeplads stå, fortæller Claus Iversen, der dog tilføjer, at kommunen havde godkendt de gamle legeredskaber.

Den officielle indvielse af legeområdet havde borger- og idrætsforeningen lagt i hænderne på kommunens borgmester, Mikael Klitgaard. Og han kom i sin tale ind på vilkårene for landdistrikterne.

- Det er rigtig godt, at der er ildsjæle i landsbyerne, som her i Hallund. Nogen der selv tager initiativ. Hvis ikke nogen selv tager initiativ, går det helt galt for vores landdistrikter - så jeg vil opfordre til, håbe på og tro på, at I bliver ved med det, lød det fra Mikael Klitgaard, inden han svingede saksen.

- Vi er jo ikke verdens rigeste kommune, men vi har nogle fonde som kan søges til lokale projekter, tilføjede han, og henviste til Den grønne Fond.

- Livsnerven i kommunen er borgerne - det er ikke politikerne, fastslog Mikael Klitgaard.

- I får tingene til at ske, så der kommer liv i byen. Samtidig betyder det også noget, at man mødes og har et fællesskab om projekterne.

- Jeg håber, at I også i årene frem over beholder gejsten og skaber nye aktiviteter.

Ud over den nye legeplads ved klubhuset, er der i år etableret helt nyt køkken i klubhuset. Dette projekt beløber sig til knap 180.000 kroner.

Åbningen af legepladsen var en del af sommerfesten i Hallund.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.