Så kan der snakkes

I næste uge bliver der mulighed for at tale i mobiltelefon i Hallund

Mobilkunder i Hallund kan glæde sig til i næste uge, hvor der er bedre forbindelse. Foto: Kurt Bering <i>Kurt Bering</i>

Mobilkunder i Hallund kan glæde sig til i næste uge, hvor der er bedre forbindelse. Foto: Kurt Bering Kurt Bering

HALLUND:Der er markant bedre mobildækning på vej til Hallund og området øst for Brønderslev. Det sker i forbindelse med, at TDC i næste uge sætter en helt ny mobilmast i drift og dermed skaber nye digitale muligheder i hele området.

Masten, der står i Sølvgade i Hallund, er allerede rejst, og nu er TDC så klar til at sætte masten endeligt i drift.

- Det betyder både bedre taledækning og hurtigere internet over mobilnettet via den såkaldte 4G-teknologi, fortæller kommunikationsmedarbejder Rasmus Avnskjold fra TDC.

Forbedringerne i mobildækningen er en del af en massiv opgradering af TDC’s landsdækkende mobilnetværk. Blandt andet har TDC i løbet af det sidste års tid opgraderet udstyr til samtlige af selskabets mere ca. 3.500 mobilmaster landet over, men også bygget over 100 nye master. Hertil er yderligere ca. 100 nye master på vej i det kommende års tid. Denne opgradering kommer primært til at ske i tyndere befolkede områder, der i dag kun har begrænset mobildækning.

- Hele øvelsen er et led i en investering på 4 milliarder kroner, hvor TDC opgraderer samtlige mobilteknologier i Danmark. Udbygningen omfatter således både 2G (tale), 3G (tale og internet) og 4G (højhastigheds internet). Med opgraderingen dækker TDC i dag mere end 99 procent af alle danskere med alle tre teknologier, tilføjer Rasmus Avnskjold.

Det er ikke kun TDC-kunder, der får bedre dækning. Også kunder i selskaber som Telmore, Onfone og Fullrate, der benytter TDC’s netværk, er omfattet af opgraderingerne.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.