Så parkerer vi bussen: Besøg NORDJYSKE i Gedsted

Vi holder ved Dagli’ Brugsen fra klokken 12-17

10
Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne.

Galleri - Tryk og se alle billederne.

GEDSTED:I sydvestlige del af Vesthimmerland Kommune ligger byen Gedsted.

Vi ved, at byen har en skole, en fabrik, som laver Wegner-stole samt en stor silo, som netop er blevet udsmykket af en hollandsk kunstner.

Byen har også netop holdt sin årlige byfest, Gedeskægsfesten, hvor byens hyrdepar blev kåret.

Men hvad sker der ellers ude i Gedsted? Det forsøger vi at få svar på, når NORDJYSKE Bussen onsdag ruller ud til Dagli’ Brugsen i Gedsted, hvor redaktionen er til stede fra klokken 12-17.

Du er velkommen til at kigge forbi bussen i det gode sommervejr og få en snak med en journalist eller se, når Radio NORDJYSKE sender direkte.

Vi byder på kaffe og kage, og det eneste, du skal møde op med, er dit gode og konstruktive humør - og gerne med nogle gode tips i hånden.

Et af formålene med vores busture er nemlig også at høre om nogle af alle de lokale historier, som normalt ikke når vores ører.

Vi ses!

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.