Så sejler det i Amtoft

34 H-både - heraf 30 danske - afsluttede torsdag de første sejladser i kampen om det danske mesterskab i bådklassen

22
Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne.

Galleri - Tryk og se alle billederne.

AMTOFT:Efter torsdagens sejladser på fjorden ud for Amtoft er flere ting faldet på plads for de videre forløb af kampen om det danske mesterskab i H-både.

Først og fremmest lå det allerede torsdag formiddag helt fast, at DM-stævnet er kommet godt fra start, og at den første dag på vandet vejrmæssigt blev rigtig god.

Allerede inden de 34 både var klar til dagens første start, var en anden ting også på plads. Det er ikke på forhånd givet, at vinderen af stævnet, som hvor sidste sejlas ventes afviklet i løbet af lørdagen, også kan smykke sig med titlen Dansk Mester i H-båd.

Forklaringen er, at der er rigtig gode sejlere på de fire udenlandske både i feltet, hvor især det italienske team med skipper Flavio Favini ved roret, stikker ud. Den italienske skipper er en garvet sejler. Også i internationale konkurrencer og kan være et godt bud på en vinder af stævnet.

Sker det, afgøres kampen om det danske mesterskab blandt feltets danske både. Stævneleder Søren Ottosen, som selv er på vandet som skipper på H-båden "Hugin", beskriver de danske deltageres kamp om mesterskabet som et "spændende opgør mellem inderkredsen af særdeles dygtige sejlere", som på vandet ved Amtoft skal sejle mod nye talenter og sejlere, der repræsenterer bredden i H-båds klassen.

Stævnets vinder og den danske mester er begge fundet på lørdag, som forholdene på vandet er lige nu. Dog er der mulighed for at afvikle sejladser søndag, hvis det er nødvendigt for at finde en vinder.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.