Sæby-firma investerer i Skagen

Sæby-firmaet Nordmark A/S har nu 15 ansatte i Skagen - og rigeligt at se til

1
Galleri - Tryk og se alle billederne.

Galleri - Tryk og se alle billederne.

SKAGEN:Nordmark A/S, som har hovedafdeling i Sæby, flyttede ind i Vestas maskinafdeling i Skagen umiddelbart efter at Vestas lukkede forrige vinter, og der er blevet produceret uafbrudt lige siden.

Salgskonsulent Flemming Kristensen og værkfører Finn Olsen er ikke i tvivl om, at det vil der blive i rigtig lang tid fremover.
Lige nu er man i fuld gang med at installere en ny stor fræse- og boremaskine i maskinhallen.

15 ansatte

- Den nye maskine betyder også, at der er blevet ansat flere medarbejdere i afdelingen i Skagen. Vi er nu oppe på 15 medarbejdere, og det er alle folk, som tidligere var ansat hos Vestas, fortæller Flemming Kristensen.

Den nye fræse-boremaskine koster et tocifret millionbeløb og skal primært bruges ved fremstilling af maskinfundamenter til de store vindmøller fra Vestas.
Nordmarks afdeling i Skagen har nemlig fundamenter til vindmøllefabrikkerne Vestas og Siemens som den primære produktion.

Specialopgaver

- Men får Nordmark specialopgaver og bestilling på ting, der kun skal laves få - eller blot en enkelt - af, havner opgaven som regel i Skagen. Vi har det nødvendige udstyr, og vi har arbejdskraft der er uddannet til det.

- Mange af de specialopgaver, vi får, er ting til offshore-området - både til vindmøller i havs og til olie-industrien, og vi er underleverandør til blandt andre Nikon i Frederikshavn.

Smitter af på andre

Produktionen på Nordmarks afdeling i Skagen giver i øvrigt ikke kun arbejde til afdelingens ansatte.

Fremover skal de fundamenter, der produceres i Skagen, også males i Skagen, fortæller Flemming Kristensen.
Det kommer til at ske i en ny afdeling som TopCoat er ved at etablere i en anden del af den tidligere Vestas-fabrik.
Afdelingen i Skagen er alene en produktionsafdeling Alle stabsfunktioner for afdelingen ligger hos Nordmark i Sæby, hvor man i øvrigt har ansat funktionærer, der kom fra Vestas.
Nordmark har i alt 120 ansatte fordelt på afdelinger i Skagen, Sæby og Hedensted.
Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.