Salg af skole bekymrer

Lokalhistorisk Arkiv skal fraflytte skolebygning, og Multihuset ærgrer sig over, at Byens Aula indgår i handlen.

Jørgen Kaare Jensen, formand for Multihuset, ærgrer sig over, at Byen Aula indgår i handlen. Foto: Michael Bygballe <i>Michael Bygballe</i>

Jørgen Kaare Jensen, formand for Multihuset, ærgrer sig over, at Byen Aula indgår i handlen. Foto: Michael Bygballe Michael Bygballe

ØSTER HURUP: Foreningslivet og dermed kommunens borgere risiker at blive tabere i forbindelse med kommunens salg af Øster Hurup Skole. Det skriver NORDJYSKE Stiftstidende lørdag.

Skolen er solgt til projektgruppen Kystejendomme Aps, som tegnes af byrådsmedlem Kim Skaue, Hobro, og diskoteksejer Henrik Foget Jensen. Projektgruppen har over for en af lejerne, Lokalhistorisk Arkiv, varslet en husleje på 100.000 kr. årligt. Det har arkivet ikke mulighed for at betale, og et møde på borgmesterkontoret i Hobro fredag endte med en aftale om, at arkivet skal fraflytte lokalerne medio april.

Salget af skolen har også skabt nervøsitet i bestyrelsen bag Multihuset. De to ejendomme er sammenbygget, og det bekymrer Multihusets bestyrelse, at Byens Aula - den tidligere gymnastiksal - indgår i handelen. Byens Aula bruges nemlig flere gange om ugen bl.a. til spinning.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.


Breaking
Drabet på Mia: Grusomt anklageskrift
Luk